• 031.426.02.60
 • scoalanr1_stefanesti@yahoo.com
 • Corp A – Șoseaua Ștefăneșt nr. 147
 • TÂRG de “MĂRȚIȘOARE CU SUFLET”

  TÂRG de “MĂRȚIȘOARE CU SUFLET”

  Micii antreprenori -elevii claselor primare sub îndrumarea cadrelor didactice au organizat astăzi 1 Martie un TÂRG de “MĂRȚIȘOARE CU SUFLET” ! în scop caritabil pentru un caz special din școală.

  Organizarea acestui târg de mărţişoare a avut ca scop valorizarea copiilor şcolii în spațiul comunităţii.

  Cu pasiune și dăruire așa s-a realizat fiecare mărțișor unicat cu speranța de a dărui un strop de bucurie celor care îl poartă!

  Copiii au încearcat diferite strategii de vânzare în cadrul activităţii din școală, și-au exersat abilităţile matematice şi de comunicare, dar a fost și un exerciţiu prin care și-au îmbogățit cunoştinţele despre bani.

  Este o bucurie să-i vezi cum înfloresc o dată cu primăvara, sub privirile mândre sau uneori mirate ale părinţilor, bunicilor, fraţilor mai mici sau mai mari, prietenilor sau cumpărătorilor care descoperă în loc de copii, persoane cu abilităţi de comunicare şi negociere.

  Leave a comment

  Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența vizitatorilor pe acest website, pentru a înțelege traficul și audiența noastră. Înainte de a continua navigarea, te rugăm să parcurgi Politica de Confidențialitate.
  Skip to content